Kreu - Bileta Bileta

Ne kete bllok do te gjeni info rreth rezervimit te Biletave brenda dhe jasht Shqiperie
ME SHUME SE 100 STACIONE NE ITALI DHE GJERMANI

Per te prenotuar bileten tuaj ne nisjet nga Shqiperia telefononi - Cel: 00355682233418
ose drejtohuni prane agjensive Arjani Travel prane qytetit tuaj. Mund te na shkruani edhe ne rrejtet sociale.Per te prentotuar bileten tuaj ne nisjet nga Gjermania dhe Italia telefononi :

Dortmund, Hamburg , Munich : Cel: 0152 02157857
Torino, Arluno, Novara : Cel: 3890945139
Pavia, Alessandria, Asti: Cel: 3271024213
Brescia, Bergamo : Cel: 3275475398
Varese, Treviso, Udine: Cel: 3893184141
Milano, Bologna, Pescara: Cel: 3893191911
Genova, Firenze, Roma: Cel: 3287874522
Ragusa, Catania, Sicilia : Cel: 3801763075

Close

Visit Beautiful Budapest

Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *