KreuNjoftime Njoftime

Seksioni i njoftimeve zyrtare ne kohen e PANDEMISE
Per momentin nuk ka asnje Njoftim Zyrtar per levizjen e Lire te pasagjereve me pashaporta.
Njoftojm se ka filluar transporti nderurban, ju lutemi te gjith pasagjereve te jen te paisur me maska dhe doreza si dhe te ruajn distancen.
Disa nga këshillat e profesionistëvë shëndetësor janë të thjshta për t'u zbatuar, ato shpëtojnë jetë:
· Lani mirë sa më shpesh duart!
· Mos i prekni me duar sytë, gojën dhe hundën!
· Mbulojeni gojën dhe hundën me facoletë ose parakrahë gjatë kollitjes dhe teshtitjes!
· Facoletat e përdorura hidhni në koshin më të afërt të mbeturinave!
· Shmangni qëndrimet në ambiente të mbyllura dhe të mbingarkuara me njerëz!
· Shmangni kontaktin e afërt me persona të prekur nga infeksionet respiratore akute!
· Pini sa më shumë ujë, lëngje, çaj me limon!
· Pastroni sipërfaqet me dezinfektues me bazë klori ose alkooli!
· Përcillini simptomat e tuaja dhe bisedoni me mjekun, para vizitës në qendren shëndetësor;

Duke e kuptuar seriozitetin e situatës, ju bëj thirrje që, pa frikë, por me kujdes të shtuar, të jemi maksimalisht të kujdesshëm!
Close

Visit Beautiful Budapest

Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *