Agjensi

Arjani Travel Tirane 1

Stacion Autobuzi + Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 69 56 599
Adresa: Pallati I sportit, zyra nr 7

Arjani Travel Tirane 2

Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 36 79 316
Adresa: Pas Ring Center, prane Klinikes Keit

Arjani Travel Shkoder

Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 22 03 700
Adresa: Rruga e Pazarit, Prane Sheshit Kryepazar

Arjani Travel Elbasan

Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 76 26 322
Adresa: Rruga e 11 Nentori, Prane rotondos dhe kryqzimit Rr. Sul Misiri

Arjani Travel Pogradec

Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 27 55 666
Adresa: Rruga Kajo Karafili

Arjani Travel Korce

Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 48 25 926
Adresa: Rruga Midhi Kostani, Prane Sheshit Korça

Arjani Travel Berat

Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 27 26 870
Adresa: Rruga Antipatrea, Terminali i Autobusave

Arjani Travel Vlore

Informacion + Biletari - Cel: 00355 69 66 22 297
Adresa: Rruga Transballkanike, Vlorë

Arjani Travel Lushnje

Cel: 00355 68 36 15 863
Adresa: Perball Stazioni te trenit, Lushnje

Arjani Travel Fier

Informacion + Biletari - Cel: 00355 34 230 306
Rruga Brigada IX Sulmuese, Fier

Terminal Arjani Fier

Terminal + Selia Qendrore + Informacion + Biletari - Cel:00355 68 20 63 724
Adresa: Terminali i Autobuzeve Arjani Travel, Fier