BENI GATI VALIXHET DHE CANTAT!Udheto ne mbi
100 destinacione

From 70€
10 Days
80€
4 out of 5
1 Reviews
6 Days
From 70€
4 out of 5
1 Reviews
5 Days
nga 90€
4.7 out of 5
3 Reviews
7 Days
115€
4 out of 5
2 Reviews
10 Days
From 195€
5 out of 5
2 Reviews
5 Days
From 120€
Rezervoni bileten tuaj ONLINE

besueshmëri dhe komoditet maksimalbota juaj, në rrugën tuaj

Poltrona më të bollshme se ato standartet, të mbuluara me materiale hipoalergjike duke ju ofruar pasagjerëve një ambient më të rehatshëm, elegant dhe relaksues. Të gjitha automjetet janë të pajisura me ajër të kondicionuar, TV me ngjyra, stereo wi-fi, tualet, mini bar.
Udheto ne Rome
>
nga70€
Udheto ne Rome
Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues
Udheto ne Rome
Vacation in Portugal
nga
nga80€
Udheto ne Milano
Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues
Udheto ne Milano
Weekend in Oslo
nga110€
Udheto ne Munchen
Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues.
Udheto ne Munchen
Udheto ne Ulm
From110€
Udheto ne Ulm
Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues.
Udheto ne Ulm
Big in Japan
nga80€
Udheto ne Firenze
Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues.
Udheto ne Firenze
A weekend in London
nga115€
Udheto ne Frankfurt
Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues.
Udheto ne Frankfurt
Visit Beautiful Budapest
nga115€
Udheto ne Bremen
Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues Text shpjegues.
Udheto ne Bremen

Arjani TravelUdheto me Ne

Autobusët drejtohen nga profesionistë me përvojë dhe shumë të kualifikuar, të cilët pasqyrojnë mirë vlerat tona.
Bileta Dixhitale
Ju mund te rezervoni bileten ose vendin tuaj ne autobuz online.
Wi-Fi internet
Autobuzet jane te pajisur me internet wifi.
Ajër i Kondicionuar
E gjith Flota e Arjani Travel eshte e pajisur me Kondiconer.
TV me Ngjyra
Koha kalon me shpejt duke ndjekur TV gjat udhetimit.
Mini Bar
E gjith Flota e Arjani Travel eshte e pajisur me Mini Bar
Tualet
E gjith Flota e Arjani Travel eshte e pajisur me Tualet


Poltrona Komod
Poltrona Komod dhe me hapsire te bollshme ndermjet tyre
Priza 230V
Flota e autobuzeve eshte e paisur me pria 230V per te karikuar telefonin apo Laptopin tuaj gjat udhetimit Bar
Sherbim Cilesor
Sherbimi i Udhetimit qe do te gjeni tek Arjani Travel eshte i nje cilesie te larte dhe teper Komod
Close

Visit Beautiful Budapest

Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *